Вензхоу Еугенија фабрика наочаре

Високи квалитет производа, професионална услуга, као основни снабдевач у ласерском индустрији!

Dom > новости > Sadržaj
куповина
- Apr 22, 2017 -

1, људско тело има личну заштиту на инстинктивне реакције, очи наилази јако светло, ученик ће природно постају све мањи, што очи на смањење потрошње енергије УВ, једном стави на анти-УВ функције наочаре, ће да зум ученик, плус ово наочаре не изолују улогу ултраљубичастим светлом, онда очи су једнаки врата отворена, нека УВ у оштећење очију може замислити.

2, наочаре за сунце може да блокира УВ, јер је објектив са слојем специјалног премаза, и неквалитетне наочаре за сунце не само да не може да блокира ултраљубичасто светло, већ и озбиљан пад проводљивости сочива, тако да ученик већи, али је велики број ултраљубичастог светло у оштећеном очи. Поред тога, сиромашни сочива такође се људи појавити мучнина, заборавност, несаницу и друге симптоме визуелног умора.

3, боја сунце објектив за светло сива, браон или светло дим за претпостављени, а затим зелена, амбер, плава, итд, црвена само као сунчање или употребе снега.

4, најбоља употреба поларизоване наочаре за сунце, јер они могу ослабити бљесак светлости.

5, ако носите наочаре за сунце, други могу јасно видети очи, онда твоја боја објектив је плитак.

6, када сунце низ планину, најбоље је да се уклоне наочаре за сунце, иначе, ми смо слаби у светлу где ће бити под утицајем визија.

7, треба да буде у редовном оптичких радњи изабрати редовно произвођача анти-УВ функцији сунчаних наочара.

8, изаберите пажњу на површини сочива стању.

9, у куповини наочара за сунце, према томе да ли материјалу је јасно да судије. Купити квалитетне наочаре за сунце, једина ствар која може да се уради је да се иде на оптички професионални продавнице, обичног оптичког радњу да купи наочаре за сунце.