Вензхоу Еугенија фабрика наочаре

Високи квалитет производа, професионална услуга, као основни снабдевач у ласерском индустрији!

Dom > новости > Sadržaj
дејство
- Apr 22, 2017 -

УВ зраци могу оштетити рожњачу и мрежњаче, квалитетни наочаре може у потпуности елиминисати ултраљубичасто зрачење.

Када очи добијају превише светлости, она ће природно смањити ирис. Када се ириса смањује до крајњих граница државе, онда људи морају да зацкиљис. Ако је светло још увек превише, као што је снег рефлектује од сунца, ће оштетити мрежњачу. Високе наочаре квалитета може да филтрира до 97% светлости ока да се избегне штету.

Неке површине, као што је вода, могу да рефлектују велике количине светлости, а настали светле тачке може пореметити линију посматрања или сакрива објекат. Хигх-куалити наочаре могу да користе поларизовани технологију у потпуности елиминисати такву одсјај, ми ћемо увести поларизоване технологије касније.

Неке од фреквенције светлости ће замагљују линију поглед, док друге фреквенције светлости може да побољша контраст. Изаберите одговарајућу боју за сунце, дајући јој бољи ефекат у одређеној средини.

Ако се наочаре не пружају заштиту од УВ зрачења, она ће вас изложити више ултраљубичастим светлом. Цхеап Сунглассес филтрирају део светлости, изазивајући своје ирис да отвори да прими више светлости. Ово ће такође омогућити више УВ индекс за улазак, повећање штете изазване УВ зрака на мрежњаче.

Дакле, заиста постоји разлика између различитих сунчаних наочара. За специфичне употребе животне средине, изаберите одговарајуће, квалитетни наочаре ће вам пружити највећу заштиту.

У складу са одредбама међународних стандарда, наочаре за сунце су класификовани као лични очију категорији супплиес заштите. Основна функција за сунце је да блокира сјај сунца. Међутим, међународни стандард и наочаре подељен на "Фасхион огледало" и "опште употребе са огледалом." Стандардне "мода огледало" захтеви за квалитет су релативно ниске. Јер "мода огледало" је главни врхунац стила, носилац је фокусирана на декорацију, него заштита. Стандард за "општу употребу у огледалу са захтевима квалитета су строжи, укључујући анти-Ултравиолет, као и диоптрије и призму индикатора.