Вензхоу Еугенија фабрика наочаре

Високи квалитет производа, професионална услуга, као основни снабдевач у ласерском индустрији!

Dom > Изложба > Sadržaj
предност
- Apr 22, 2017 -

Даззлинг наочаре да сте активни на сунцу, тако слободно. У ствари, сунчане наочаре могу издржати сунце, не могу зауставити оштећења загађења, тако танак рачуна, тако да лице не може да виси О.

Одржавање сунчаних наочара, као одржавања општих наочара, чишћење, преклапања, складиштења треба да развије навике. Али сунчане наочаре често носе са, случајно огребао, тако да постоје неки ситни детаљи да вас подсетим: сунчане наочаре имају мрље лепљива, не користите нокте да се повуку, лако је огреботина Сурфаце.

Када су наочаре не носе, многи људи ће лакше држи у глави, оковратник или џепу, овај пут тело не може бити превише акције да избегне разбијање или срушио. Или ће неко ставити у торбу, препоручује се да први пут у наочари тешко, а затим у торбу, тако да не буде кључ, чешаљ, бакар и друге мале ствари носе сочива, или су контаминирани руж и друге козметику , не Судар оштрих предмета.

Вожња породицу носи наочаре за сунце, не носе често руку на табли или седишта, ово је врло лоша навика, топло време ће бити уплетен наочаре не прототип, а посебно је тако да је пластични рам, најбоље је скинути, или у чаше смештени у кутију.